Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΚΗΤ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 8 & 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ
ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΒΕΒΑΙΩΣ.


ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ 7 ΠΟΥΛΕΣ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ
ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ
ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ
ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ. ΠΕΝΤΕ 25ΑΡΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 4 ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 1 ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥ ΑΕΡΑ.

ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΝΩ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑ ΧΑΝΙΩΝ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΑΝ ΕΦΗΒΟΣ ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΛΑΒΑΝΤΑΚΗ.

ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟΥ Α.Σ. "ΑΕΤΟΥ" ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΕΡΥΣΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Β ΚΑΙ Α ΖΩΝΗΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΙΚΗΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΝΘΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ ΤΗΣ Σ.Σ.ΣΚΥΔΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΡΗΝΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ Ο ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΔΑΜ ΤΟΥ Σ.Ο.Κ.Σ.ΒΟΛΟΥ.

ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ "ΑΕΤΟΥ" ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου