Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ


ΤΟ ΝΕΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΠΗΛΙΝΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΙΟΥ 2015. ΕΤΣΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ & ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.


ΣΤΟΥΣ 1ους ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ) ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2015 ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ (335) ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ (203 ΑΝΔΡΕΣ & 132 ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΑΠΟ (48) ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΕ (15) ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΕ (4) ΝΕΑ ΜΙΚΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΗΤ. ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΚΗΤ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ (31) ΑΝΔΡΕΣ & (19) ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ


Inauguration of the Baku Shooting Centre (4 min 01 sec)
https://www.youtube.com/watch?v=-CSrujSLZZ8#t=31


ΕΦΥΓΕ Ο ΛΑΚΗΣ ΨΗΜΟΛΟΦΙΤΗΣ
Ως αθλητής του Σκήτ τις δεκαετίες 60 και 70, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας, κατέκτησε τις μεγαλύτερες για την εποχή διακρίσεις, Πανελλήνιες, Βαλκανικές και Πανευρωπαϊκές, με κορυφαία την όγδοη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου το 1972. 
Ως παράγοντας, από το 1985 μέχρι το 2014, ευτύχισε να «μετακομίσει» την Κυπριακή σκοποβολή, από τα μονά γήπεδα των επαρχιακών σκοπευτηρίων, στα «σαλόνια» των Διεθνών και Ολυμπιακών σκοπευτηρίων της ΣΚΟΚ και στην Παγκόσμια αναγνώριση, με την παραχώρηση στην Κύπρο των κορυφαίων Πανευρωπαϊκών και Παγκόσμιων διοργανώσεων της ESC, της FITASC και της ISSF.

Έφυγε Λάκης Ψημολοφίτης














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου