Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

ΑΦΙΕΡΩΜΑ - TRIBUTE

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΚΗΤ
 
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ" ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ (ΣΚΗΤ) ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ. ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΕΠΩΝΤΑΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΓΕΝΝΙΑ.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ
ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΩΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ 
ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΩΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ. 
ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣ - ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ.
ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ KAΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟ DNA TOY. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου