Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ - SHOOTING RANGE PRESENTATION.

ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΠΗΛΙΝΟΥ ΣΤΟΧΟΥ (ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ) 
ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ "ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"

SHOTGUN SHOOTING RANGE (MAVROVOUNI)
OF SKIDRAS SHOOTING CLUB "THE MAKEDONIANS"
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥ "ΑΘΗΝΑ 2004" ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2014 ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2003
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ  ΣΤΟ ΣΚΗΤ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ 123/125 ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ (ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΡΗΤΗΣ) ΑΠΟ ΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ-ΡΕΚΟΡ.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2004
ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΦΟΝΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ. ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΒΕΡΜΙΟ - ΒΟΡΑΣ - ΤΖΕΝΑ - ΠΑΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΠΟΣ ΤΩΝ ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΕ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.

ΤΟ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟΝ
ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 1χλμ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΟ ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΠΟΥ ΑΥΤΟ ΑΠΕΧΕΙ 2χλμ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΙΚΗ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ κ.ΤΖΑΜΤΖΗ ΙΟΡΔΑΝΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2005 ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΙΟΥ 2006 ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ.ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΚΥΔΡΑΣ "ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1995 ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο κ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.


   
ΦΩΤΟ
               ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ
           ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ 


   
     
          
     ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ
          ΤΟΝ ΜΑΙΟ 2006

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΡΙΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΚΗΤ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΓΗΠΕΔΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΠΗΛΙΝΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ : (3) ΓΗΠΕΔΑ ΣΚΗΤ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ (2) ΓΗΠΕΔΑ ΤΡΑΠ (2) ΓΗΠΕΔΑΔΙΠΛΟΥ ΤΡΑΠ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ (2) ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ FITASC ΟΛΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2011

ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΚΟΠΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΦΕ ΤΣΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΠΑΓΩΤΑ ΤΟΣΤ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΚΤΛ. ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ  ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ.
ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΔ ΠΛΕΥΡΑ
ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ.

ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΘΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΒΔ ΚΑΙ ΒΑ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. !!                                                                                                                                                      
ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

  1. ΤΟΛΜΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ (πχ ΔΙΕΘΝΗΣ)                             
  2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΤΟΥΑΛΕΤΑ)                                                            
  3. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΝΕΜΟΦΡΑΚΤΩΝ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗΣ       
ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΙΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ. ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΡΑΙΟΙ ΞΕΝΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΦΑΓΗΤΟΥ. ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 8/9/2013

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΩΡΓΟ τηλ. 23810 83250
E-MAIL : anastasiadhs.skydra@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου